завршен

Test Idea Challenge: Comments and Offline Phase

Test the comments and the offline phases

Временска рамка

информации

Test the comments

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Rating phase

Test

0 0 1

Test Comments

moritz_user_normal 16 Февруари 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација