завршен

Your Idea for the Tempelhofer Feld

Map test

Временска рамка

информации

test

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Test phase

Phase

0 0 0
0 0 0

Noch so eine Idee

magda 20 Декември 2016
0 0 0

Parkplatz

magda 19 Декември 2016

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација